Qui som

L'essència de Mitjans

LANOSTRA
HISTÒRIA

Des de 1910

Els orígens de casa nostra es remunten a finals del segle XIX, quan els rebesavis van obrir una botiga, i posteriorment un obrador, que servia de rebost als pagesos del poble subministrant-los diàriament tot tipus de queviures i embotits que la família elaborava de les matances casolanes.

Llegir més

El Saber fer

L'autenticitat del sabor

Des dels nostres orígens hem preservat el “saber fer” tradicional i l’hem combinat amb la creació de nous productes i formats, sense oblidar el nostre compromís amb la qualitat i la preservació de l’autenticitat dels sabors.

Llegir més

Lafamília

Generacions de cansaladers

Josep Maria Mitjans representa la quarta generació de cansaladers fidels a l’estima vers l’ofici i el compromís amb la qualitat, la serietat i el servei al client. L’experiència adquirida durant aquests anys i el fort esperit creatiu i innovador ens han conduït a diversificar la nostra oferta de productes.

Llegir més

Elterritori

Un valor afegit

Des de sempre hem estat una família arrelada a la comarca del Penedès i als seus costums agrícoles i ramaders.

Aquesta és una terra també de gran innovació i on es dóna molt valor a les coses ben fetes i on s’aprecien la exquisidesa dels productes que s’hi elaboren.

Llegir més

L'equip

No elaborem la millor xarcuteria selecta per casualitat, darrera de cada producte Mitjans hi ha un equip de gent apassionada i entregada amb la seva feina que està guiada amb un únic esperit, que és el d’aportar el seu gra de sorra per elaborar uns productes excel·lents.

Llegir més